fbpx

Google Adwords Pakketten

Kosten Adwords Campagne uitbesteden.

De Meest voorkomende Adwords pakketten op een rij!

Er zijn tal van mogelijkheden wanneer we spreken over een Google Adwords Pakket en de kosten ervan. Vandaar dat de meest gewenste vorm, in pakketten, voor u op een rijtje is gezet. Met een mooie prijs natuurlijk! Met deze pakketten wordt uw advertentie op topposities geplaatst, zodat u meer bezoekers, meer verkopen en dus meer omzet kunt genereren met uw Google ads campagne.

Veel gestelde vragen…

Welk Google Adwords pakket past het beste bij mijn onderneming?

Komt u er niet uit om een keuze te maken uit de bovenstaande pakketten? Wij helpen u graag om een goede keuze te maken, die bij uw wensen, producten en/of diensten past. U kunt middels het contactformulier of telefonisch contact opnemen. We bespreken dan de mogelijkheden, zodat een keuze voor u wat makkelijker is.

Met wat voor advertentiebudget moeten wij rekening houden?
De hoogte van het advertentiebudget is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen een indicatie geven van de verwachte kosten en klikken die uw campagne maandelijks genereert. Maar u bepaalt wat het maximaal in te zetten budget is. Dit budget wordt dan ook gehandhaafd.
Kan ik tussentijds wisselen van pakket?
Jazeker. U kunt te allen tijde wisselen van pakket. Wij vragen u in verband met de werkzaamheden voor de 25ste dag van de maand dit te melden. Zodat we hier tijdig op in kunnen spelen (bij de volgende maand).
Krijg ik een overzicht van de prestaties
Jazeker. U ontvangt maandelijks een rapportage waarin de vorderingen en bevindingen van de campagne worden gecommuniceerd.
Waar kan ik terecht bij tussentijdse vragen?

Bij tussentijdse vragen over je google adwords campagne kun je altijd terecht bij je persoonlijke Google Ads specialist. 

Wat ik wil, wordt niet aangeboden. Wat nu?
Er zijn heel veel variaties mogelijk. Wij hebben in deze pakketten alleen de meest gebruikte onderdelen gebundeld. Wanneer u een andere samenstelling wenst dan is dat zeker mogelijk. Laat het ons weten en we maken een mooie prijs voor uw persoonlijke op-maat-pakket.

Wilt u graag een advies op maat?

Google Adwords biedt vele mogelijkheden en opties wat betreft de soort campagnes en grootte. De Adwords pakketten zijn samengesteld op basis van de meest gevraagde varianten. Maar zit het pakket naar wens er niet bij? Bel, mail of neem contact op via het contactformulier, dan kijken we samen naar een gepaste oplossing voor uw online advertentie campagne.

Contact opnemen

Call Now Button