fbpx

SEO specialist inhuren of in dienst nemen?

Wanneer je website of in vele gevallen website s niet goed genoeg presteren. Dan wordt het hoog tijd om een seo expert in de arm te nemen.

Maar wat is seo nou eigenlijk? Wat doet een seo specialist? Kan een online marketeer ook? Moet je een seo bureau inschakelen of jouw bedrijf uitbreiden met een eigen online marketing specialist?

In dit artikel ga ik je uitleggen welke mogelijkheden je hebt. En waaraan je moet denken bij het inschakelen van een seo specialist.

 

Wat is seo?

De letterlijke vertaling is search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie zoals wij in Nederland zeggen. Wat wil zeggen dat we je website hoger in google positioneren.

 

Wat doet een seo specialist/expert?

Een SEO-er handelt vanuit een goede seo strategie. Hij/zij verbetert de techniek/content om je eigen website hoger in google te ranken. Tevens krijg je door middel van conversie optimalisatie meer betalende klanten.

Deze werkwijze is bedoeld om op de lange termijn meer gratis verkeer aan te trekken naar je website. Wil je op korte termijn al resultaat. Dan verzoek ik je om je te richten op online adverteren met behulp van Google Adds.

 

Het verschil tussen een online marketeer en een seo specialist.

Een online marketeer is niet per definitie een seo expert. Veel online marketeer hebben een brede kennis van verschillende online marketingactiviteiten, maar missen vaak de expertise binnen een bepaald onderdeel.

Een seo specialist daarentegen is een expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Deze zal dan ook het overgrote deel van zijn/haar tijd besteden om websites te optimaliseren.

 

SEO bureau of extra medewerker.

Een extra medewerker in dienst nemen brengt natuurlijk verplichtingen met zich mee. Verplichtingen waaraan ieder bedrijf met personeel zich aan moet houden. Maar ook het overzicht ben je als bedrijf kwijt. Wanneer jij niet weet wat een seo-er exact behoort te doen, kun je de kwaliteit van het werk ook niet beoordelen.

Wanneer je een seo bureau of freelance seo specialist inhuurt, dan mag je ervan uit gaan dat je een specialisme inhuurt. Vraag dan ook altijd aan een groter bureau naar de persoon die jou “account” beheert. Jij wil waarschijnlijk als klant niet in handen komen van een junior. Toch?

Wanneer je alles uit wilt sluiten dan is een freelancer wellicht de beste oplossing. Een freelancer die al jaren voor zichzelf werkt heeft de nodige kennis en ervaring. Slechte freelancers geven snel de moed op en gaan vaak na een jaar worstelen weer in loondienst.

 

Specialist in Eindhoven inhuren.

Ben je op zoek naar een specialist in de omgeving van Eindhoven? Dan bent u hier aan het juiste adres. Mijn thuisbasis ligt in Boekel (NB) op slechts 20 minuten rijden vanaf Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Oss.

Kijkend naar de mogelijkheden van online marketing werkzaamheden (alles is online). En in mijn geval dan het specialisme SEO en SEA. Dan is een nabije opdrachtgever alleen van belang bij persoonlijk overleg. De werkzaamheden kunnen namelijk op iedere locatie worden verricht.

Met de meeste opdrachtgevers is wekelijkse of maandelijkse communicatie een welkome aanvulling om de vorderingen en SEO strategie te bespreken. Veelal komt doe ik dit via Skype, FaceTime of komt het telefonisch tot stand. Wilt u graag regelmatig op uw locatie overleggen, dan is de afstand geen probleem. Ik kom graag bij u om de vorderingen bespreken.

 

Kennismaken?

Wil je graag kennismaken tijdens een geheel vrijblijvende afspraak ? Neem dan direct contact op via het contactformulier, een WhatApp of per telefoon (06-55868968).

Ik kom graag bij je langs om onze seo mogelijkheden te bespreken. En indien wenselijk een passend voorstel te doen.

 

De Voordelen

  • Meer gratis bezoekers op uw website
  • Meer verkopen, dus hogere omzet!
  • GRATIS bereik
  • Lagere advertentiekosten (Adwords, FB)
  • Makkelijker een nieuw product lanceren

Waar rekening mee houden!

Een nummer 1 positie behalen is niet altijd even gemakkelijk. Voor concurrende zoektermen vergt het veel tijd en energie. Maar ondanks dit, gaat het financiele vruchten afwerpen. SEO is voor de lange termijn, houdt hier rekening mee.

Wilt u graag offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen over SEO Optimalisatie, wilt u graag een geheel vrijblijvende afspraak maken of een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact op middels 06-55868968 of geef via het contactformulier aan wanneer u graag teruggebeld wilt worden.

 

We kunnen na een kort gesprek desgewenst een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Zodat u weet wat u kunt verwachten.

Contact opnemen

Call Now Button