fbpx

SEO Freelancer online marketing/ Freelance seo tekstschrijver

Mijn naam is Riedor Bolwerk, een SEO Freelancer/online marketing specialist uit Boekel. Ik ben gespecialiseerd in SEO, SEA, (SEO) Copywriting.

Naast het zoekmachine adverteren via Google of Bing is Social Media adverteren ook een vaardigheid.

 

Ik help ondernemers graag met het starten van de marketingactiviteiten. Of het uitbreiden van de mogelijkheden. Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing kan ik u de benodigde hulp bieden in drukke tijden.

Of werknemers op weg helpen door kennis op online marketing, SEO en SEA met een training.

 

 

Wat kan ik voor je betekenen?

SEO optimalisatie (zoekmachine optimalisatie)

Wil je graag meer bezoekers naar je website? Maar wil je niet eeuwig blijven adverteren? Dan is het belangrijk dat jouw bedrijf beter vindbaar is in zoekmachines op de lange termijn.

Bij een seo traject ga ik voor jouw website zoekmachine optimalisatie (search engine optimization) toepassen. Zodat jouw bedrijf zo snel mogelijk meer gratis klanten gaat krijgen met je bedrijfswebsite.

Na een gedegen zoektermonderzoek ga ik een seo strategie uitzetten. Een strategie die voor jouw website van grote waarde gaat zijn. Denk hierbij aan de belangrijke zaken als content marketing, seo optimalisatie en sea campagnes.

Als seo copywriter houd ik me naast conversie optimalisatie ook bezig met het schrijven van webteksten. Teksten die duidelijk, seo vriendelijk en converterend zijn.

Maar ook het verkrijgen van waardevolle links (linkbuilding) behoren tot de werkzaamheden van een freelance seo specialist. En worden dan natuurlijk ook binnen de werkzaamheden opgenomen.

SEA optimalisatie (zoekmachine adverteren)

Wil je jouw website een boost geven met online adverteren? Heb je een leuke actie die je onder de aandacht wilt brengen? Of loopt er een campagne die niet voldoende verkopen genereert?

Ik kan voor je een winstgevende Google Ads (Google Adwords) campagne inrichten. Of je huidige campagne verbeteren, voor een hoger rendement.

Oftewel meer waar voor je geld!

Als freelance sea specialist ga ik met een sea strategie aan de gang. Je krijgt maandelijks rapportages met de resultaten, mijn bevindingen en werkzaamheden.

Facebook adverteren

Ook adverteren via social media zoals Facebook behoort tot de mogelijkheden. De Facebook campagnes worden met een goede strategie en sales funnel om het maximaal rendement te behalen.

Wil je slechts een simpele facebook advertentie? Dan moet ik je helaas doorverwijzen naar een ander. Want zonder een gedegen strategie en goede funnel is een campagne gedoemd te mislukken.

Derde partijen maken daarnaast mogelijk om deze ads wel te verrichten. Maar ik wil graag mijn kwaliteit behouden. Want ‘Marketing zonder plan’ is geen marketing. Het is vragen om onnodig veel geld uit te geven. 

 

Freelancer op locatie of op afstand?

Heeft u geen ruimte om mij intern een plekje te geven? Dat is geen probleem. Ik kan namelijk vanuit mijn eigen kantoor de werkzaamheden verrichten.

Het grote voordeel van een online specialisme, het is overal uitvoerbaar!

Heeft u liever dat ik bij u op locatie de werkzaamheden verricht? Dan kan dat natuurlijk ook! 

 

Vrijblijvend kennismaken?

Heb ik je interesse kunnen wekken? Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die ik jouw onderneming kan bieden?

Wil je graag kennismaken tijdens een geheel vrijblijvende afspraak ?

Neem dan direct contact op via het contactformulier, een WhatApp of per telefoon (06-55868968).

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. En indien wenselijk een passend voorstel te doen.

De Voordelen

  • Je hoeft zelf geen personeel in te huren.
  • Gegarandeerd kwaliteit!
  • Je betaald per uur, niet meer!
  • Heb je mijn hulp niet mee nodig? Dan zit je nergens aan vast.

Waar rekening mee houden!

Wil je graag dat ik intern bij je kom, houdt dan rekening met de beschikbaarheid. Een reservering vooraf is in dit geval wel verstandig.

“Search engine optimization (SEO) is going up to a number 1 position.”

Wilt u graag een voorstel ontvangen?

Heb je nog vragen over het uitbesteden van je marketing activiteiten aan een freelance online marketeer? Of wilt u graag een offerte ontvangen voor het inzetten van een extra kracht?

Neem dan telefonisch contact op, geef via het contactformulier aan wanneer u graag teruggebeld wilt worden of mail je vraag direct naar info@smartmarketingonline.nl.

Wilt u graag dat ik bij u langs kom? Boekel ligt erg centraal nabij Uden, Veghel, Gemert.

In nog geen half uurtje kan ik bij u in Eindhoven, Den Bosch, Oss of Helmond aanwezig zijn.

Contact opnemen

Zij gingen u voor:

Call Now Button