fbpx

Facebook Marketing Pakketten

Kosten Facebook Marketing uitbesteden.

De Meest voorkomende Facebook Marketing pakketten op een rij!

Ook bij Facebook Marketing zijn er vele mogelijkheden om je marketing in te zetten. het onderscheidt tussen de verschillende pakketten zit hem voornamelijk in de vraag of je als bedrijf op facebook wel of niet wilt adverteren.

Ook hier geldt weer dat er heel veel mogelijk is, maar we de meest gekozen combinaties uitgewerkt hebben in de vorm van een pakket met een scherpe prijs.

Met deze pakketten wordt uw advertenties op topposities geplaatst, zodat u meer bezoekers, meer verkopen en dus meer omzet kunt genereren met uw website, webshop of facebook pagina.

Veel gestelde vragen…

Welk pakket past het beste bij mijn onderneming?

Komt u er niet uit om een keuze te maken uit de bovenstaande pakketten? Wij helpen u graag om een goede keuze te maken, die bij uw wensen, producten en/of diensten past. U kunt middels het contactformulier of telefonisch contact opnemen. We bespreken dan de mogelijkheden, zodat een keuze voor u wat makkelijker is.

Met wat voor advertentiebudget moeten wij rekening houden?
De hoogte van het advertentiebudget is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen een indicatie geven van de verwachte kosten en klikken die uw campagne maandelijks genereert. Maar u bepaalt wat het maximaal in te zetten budget is. Dit budget wordt dan ook gehandhaafd.
Kan ik tussentijds wisselen van pakket?
Jazeker. U kunt te allen tijde wisselen van pakket. Wij vragen u in verband met de werkzaamheden voor de 25ste dag van de maand dit te melden. Zodat we hier tijdig op in kunnen spelen (bij de volgende maand).
Krijg ik een overzicht van de prestaties
Jazeker. U ontvangt maandelijks een rapportage waarin de vorderingen en bevindingen van de campagne worden gecommuniceerd.
Waar kan ik terecht bij tussentijdse vragen?
Bij tussentijdse vragen kun je altijd terecht. Bij de aanmelding ontvangt u de contactgegevens en kunt u direct bellen en/of mailen.
Wat ik wil, wordt niet aangeboden. Wat nu?
Er zijn heel veel variaties mogelijk. Wij hebben in deze pakketten alleen de meest gebruikte onderdelen gebundeld. Wanneer u een andere samenstelling wenst dan is dat zeker mogelijk. Laat het ons weten en we maken een mooie prijs voor uw persoonlijke op-maat-pakket.

Wilt u graag een advies op maat?

Bij Facebook marketing zijn er natuurlijk ook veel mogelijkheden. Wil je een eenvoudige campagne, een uitgebreide campagne of misschien wel een combinatie van een Facebook campagne met een Adwords campagne. Ook hierin zijn mogelijkheden.

De pakketten die hier zijn voorgesteld, zijn samengesteld op basis van de meest gevraagde varianten. Zit het pakket naar wens er niet bij? Bel, mail of neem contact op via het contactformulier, dan kijken we samen naar een gepaste oplossing voor uw online advertentie campagne.

Contact opnemen

Call Now Button