fbpx

Freelance Online Marketing specialist Eindhoven inhuren.

Loop je over van het werk? Heb je misschien niet volledig de kennis in huis om het zelf te doen en wil je graag wat online marketing werkzaamheden (SEO & SEA) uitbesteden aan een freelancer die gevestigd is in de omgeving van Eindhoven? Dan kan ik je als SEO & SEA specialist je wellicht helpen. 

 

Wie is Riedor in het kort

Met ruim 20 jaar aan marketing ervaring – Ai, wat vliegt de tijd! Kun je wel stellen dat ik op vele plekken binnen een marketingafdeling inzetbaar ben.

Of het nu om SEOSEACopywriting (ja, ook seo teksten schrijven), Siteanalyses, Social Media Marketing & Adverteren, order-/project, management of DTP werkzaamheden gaat.

Voor mij allemaal skills waar ik mijn strepen reeds voor verdiend heb.

Voor welke marketingwerkzaamheden word ik ingezet?
Als freelancer wordt ik vaak ingezet voor zoekmachine adverteren voor websites (service marketing) en webshop (e-commerce), onderhouden van Google ads accounts en campagnes, conversie optimalisatie en marketing consultancy.

Het schaap met de 5 poten.
Ik hoor je al zeggen: “Weer zo’n schaap met 5 poten!” En ja, dat klopt. Een deel van deze specialistische skills hebben natuurlijk nauw verband met elkaar.

Door mijn studie, ervaring en jarenlange opgebouwde kennis heb ik me zeer goed kunnen specialiseren voor de genoemde vakgebieden.

Maar er zijn ook vaardigheden die ik als marketing manager of vanuit mijn jeugd ontwikkeld heb. En voor mij is offline en online marketing dan ook als fietsen. Dat verleer ik nooit meer!

Up-to-date blijven.
Natuurlijk moet ik bijblijven en de nieuwste trend volgen, maar met mijn leergierigheid en passie voor online marketing is dat geen probleem.

Zo houdt ik me op de hoogte door trainingen en cursussen binnen mijn vakgebied en struin het hele internet af voor kennis over gerelateerde marketing-onderwerpen.

Meer weten?
Wil jij meer duidelijkheid krijgen in mijn ervaring en wat ik voor je kan betekenenNeem dan contact met me op om geheel vrijblijvend kennis te maken. En mag je me alles vragen wat je wilt.

 

De Voordelen

  • Je hoeft zelf geen personeel in te huren.
  • Gegarandeerd kwaliteit!
  • Je betaald per uur, niet meer!
  • Heb je mijn hulp niet mee nodig? Dan zit je nergens aan vast.

Waar rekening mee houden!

Wil je graag dat ik intern bij je kom, houdt dan rekening met de beschikbaarheid. Een reservering vooraf is in dit geval wel verstandig.

Kosten voor freelance online marketing Eindhoven ontvangen?

Heeft u nog vragen over het uitbesteden van je online strategie of marketing activiteiten aan een freelance online marketeer uit de regio? Of wilt u graag een offerte ontvangen voor het inzetten van een extra kracht?

Neem dan telefonisch contact op, geef via het contactformulier aan wanneer u graag teruggebeld wilt worden of mail je vraag direct naar info@smartmarketingonline.nl.

Wilt u graag dat ik bij u langs kom? Dat is geen probleem ondanks ik geen online marketing bureau in Eindhoven bezit. Mijn thuisbasis is gevestigd in Boekel.

Boekel ligt erg centraal nabij Uden, Veghel, Gemert en in nog geen half uurtje kan ik bij jouw bedrijf in Eindhoven, Den Bosch, Oss of Helmond aanwezig zijn.

Contact opnemen

Zij gingen u voor:

Call Now Button