fbpx

SEO Cursus Uden:

Gegarandeerd je website Hoger in Google!

I.v.m. het corona-virus komen de cursussen te vervallen. De nieuwe data worden tzt gecommuniceerd.

Cursus zoekmachine optimalisatie (seo)
Gegarandeerd Effectief!

 

Dat is nog eens wat, hè? Met deze SEO cursus GEGARANDEERD meer organische groei, betere vindbaarheid, meer verkeer en meer verkopen via je website.

Dit is geen grapje! Met een zoekmachine optimalisatie (seo) cursus ga je zeker meer organisch (gratis) verkeer naar je website aantrekken.

 

Met een goede seo training leer je hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen. De seo training die we geven zorgt voor verbetering van je site naar een mooie ranking-positie.

  • Ontdek hoe je hoger in Google komt. En waarom dit nu niet gelukt is.
  • Volg het stappenplan voor effectieve groei binnen in Google
  • Bepaal je eigen SEO-strategie aan de hand onze eigen instructies en tips die je ontvangt.
  • Leer effectieve technieken die je website een explosieve groei laten ondergaan.
  • Je krijgt tips van een seo specialist gericht op jouw website en branche.
  • Ontvang een handige seo checklist die je keer op keer kunt gebruiken.

 

Voor wie is de cursus?

 

Voor ondernemers die via het meest winstgevende marketingmedium hun website willen promoten. Om meer verkeer, verkopen en winst te behalen. En geen verouderde of tips die nadelig zijn voor hun website willen ontvangen.

 

Wat ga je leren?

Waar gaan we mee aan de slag? We gaan tijdens deze training seo aan de slag met moderne seo. Dat wil zeggen technische seo en content optimalistie om je eigen website naar een hoger niveau te krijgen.

Met deze seo trainingen wordt de volgende seo kennis duidelijk uitgelegd.

Zoekwoordanalyse:

Je gaat aan de slag met een zoekwoordanalyse. Ontdek welke zoektermen je potentiële klanten gebruiken bij het zoeken naar jouw product of dienst. En welke strategie pas je toe voor winstgevend verkeer?

Structuur:

Welke structuur kan ik het beste gebruiken? Welke wijzigingen moet je doorvoeren om een seo-vriendelijke-, gebruiksviendelijke- en converterende website te krijgen?

Techniek:

Middels een audit krijg je instructies en tips om je website te verbeteren. Denk hierbij aan de indexatie, laadtijd en Rich Snippets van je website.

Content:

Hoe optimaliseer je de webteksten, afbeeldingen en andere content op je website. Waar moet je op letten en wat moet je absoluut niet doen?

Linkbuilding:

Leer hoe linkbuilding werkt. Wat een natuurlijk linkprofiel is en hoe kan je een natuurlijk linkprofiel kunt opbouwen zonder een penalty van Google te krijgen?

Meting:

Krijg door middel van uitleg inzicht in de prestaties van je website. Door middel van posities, bezoekers en doelen kun je prestaties van je website meten voor nu en in de toekomst.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze cursus krijg je geen video s het is een persoonlijke training en geen online seo cursus. Dat wil zeggen dat we met iedere deelnemer persoonlijk aan de slag gaan. Je mag zelf verbeteringen op je website gaan maken.

Je wordt hierin natuurlijk stap voor stap begeleid.

Door deze gezamenlijke training leer je ook van anderen. Iedereen heeft namelijk een andere interpretatie waardoor een belangrijk onderdeel binnen het seo traject ook behandeld kan worden.

Aanmelden Cursus SEO
(SMART)

Meld je middels dit formulier aan voor de SMART Cursus SEO.

Aanmelden SMART

ZZP-er of eenpitter?

Ben jij een zzp-er of eenpitter en wil je graag hoger scoren in Google, maar is een incompany cursus te hoog gegrepen? Dan is er goed nieuws voor je, want met de SMART SEO Cursus zit je met verschillende cursisten bij elkaar, waardoor de investering aantrekkelijker is. Ook deze cursus zorgt ervoor dat je hoger in google komt met meer relevante bezoekers.

Cursus: SMART SEO Cursus
Aantal cursisten: Maximaal 4
Locatie: Omgeving Uden/Veghel.
Duur: 2 dagdelen (van 13:30 – 16:30 uur)
Investering: € 499,- per cursus
Beschikbaarheid: deze cursus wordt slechts 2 keer per maand gegeven. (vol=vol)

Data:

Nieuwe cursusdata volgen binnenkort. WIl je graag als eerste op de hoogte worden gesteld van het nieuwe aanbod? Stuur dan een mailtje naar info@smartmarketingonline.nl en wij laten je als eerste weten wanneer de volgende cursus start!

Aanmelden SEO Cursus
(SMART)

Meld je middels dit formulier aan voor de SMART SEO cursus.

Aanmelden SMART

Praktische informatie:

Cursus: SEO Cursus Incompany
Aantal cursisten: in overleg
Locatie: Incompany of vergaderlocatie in de omgeving.
Duur: afhankelijk van de wensen (1 – 4 dagdelen van 4 uur)
Investering: in overleg
Beschikbaarheid: in overleg

 

Wil je graag meer weten over online marketing en hoe we daarbij kunnen helpen? Bekijk dan de andere pagina’s op deze site. Je vindt hier veel informatie over seo optimalisatie, het inzetten van sea (online adverteren) of social media marketing.

Aanmelden SEO Cursus
(Incompany)

Meld je middels dit formulier aan voor de incompany SEO cursus.

Aanmelden Incompany

“Search engine optimization (SEO) is going up to a number 1 position.”

Call Now Button