fbpx

SEA Specialist Eindhoven e.o. inhuren

SEA Specialist  of Google Adwords specialist inschakelen?

 

Als Freelance SEA specialist in de omgeving Eindhoven verzorg ik voor andere ondernemers hun Google Adwords Campagnes. Door mijn opleiding bij Google en mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe je een succesvolle advertentiecampagne moet inrichten, monitoren en optimaliseren. Zodat deze ook daadwerkelijk meer omzet gaat genereren.

Wat is een SEA specialist?

Een SEA specialist is een getrainde en ervaren zoekmachine adverteerder. Met behulp van het advertentieprogramma Google Adwords (tegenwoordig Google Ads) of Bing Ads kan een specialist een gerichte campagne inrichten, monitoren en optimaliseren voor meer verkopen, leads of bekendheid.

Afhankelijk van de gekozen ondernemerswensen. Zorgen de ingezette campagnes voor meer verkopen, meer offerte aanvragen of meer naamsbekendheid binnen een kostenpost die gewenst is.

 

Waarom een Google Adwords specialist inschakelen?

Bij SEA campagnes (ook zoekmachine adverteren genoemd) is structuur, instellingen, teksten en de keuze voor de juiste zoekwoorden belangrijk voor de hoogte van de campagne kosten. Een specialist weet, wat te doen. Waardoor onnodig hoge kosten vermeden kunnen worden.

Wilt u graag starten met een SEA campagne, de monitoring en optimalisering van Google Adwords uitbesteden of graag Adwords advies ontvangen? Neem vrijblijvend contact met me op! Dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een bakkie!

 

 

 

 

Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden. Zodat we samen kunnen bepalen wat het beste aansluit bij jouw bedrijf.

Call Now Button