fbpx

Facebook marketing voor bedrijven!

Facebook marketing voor bedrijven.

 

Vergroot bereik en omzet van je bedrijf met Facebook.

 

Het bereik van jouw bedrijf vergroten kan een lastige en kostbare opgave zijn. Dure advertenties waarvan je niet of nauwelijks het resultaat weet of het blind aanschrijven van bedrijven zijn tijd en geld rovende klussen. Je weet dat Social Media een oplossing kan bieden, maar wist je al dat er vorig jaar maar liefst 10 miljoen Nederlanders actief waren op Facebook? 75% daarvan zelfs dagelijks! Hiernaast kun je op Facebook ook nog eens superveel meten en steeds meer leren over jouw volgers. Helaas is het, met het nieuwe algoritme van Facebook, moeilijker geworden om te scoren op Facebook. Door op de juiste manier Facebook advertenties in te zetten vergroot je het bereik van jouw bedrijf substantieel.

 

Een goede marketingstrategie bepalen

Voor velen zal het aanmaken van een account of bedrijfspagina de eerste stap zijn. Helaas mis je zo een cruciale stap. Bij SMO starten we met het bepalen van doelen en een degelijke strategie om die te bereiken. In die strategie is het belangrijk goed voor ogen te hebben welke content waar wordt gepubliceerd. Alleen een goed gevulde tijdlijn is niet meer toereikend om continue groei te verwezenlijken.

 

Een goede taakverdeling maken

Met een gerust hart kun je jouw Facebook marketing aan ons uitbesteden. In onze eerste kennismaking met elkaar zullen we jouw bedrijf doorgronden om gezamenlijk de strategie kunnen bepalen. Hierna zullen we je uitleggen hoe Facebook voor bedrijven werkt. We bespreken de te volbrengen taken. Oftewel, wie gaat wat doen? Vervolgens wordt er een bedrijfspagina gecreëerd en gaan we aan de slag om jouw Facebookpagina onder de aandacht te brengen van de ideale doelgroep van je bedrijf.

 

Een gerichte Facebook campagne opzetten

Binnen Facebook is het mogelijk om jouw bereik niet alleen organisch maar ook betaald te laten groeien. Dit behaal je met name door te adverteren op Facebook. De kosten van een Facebook advertentiecampagne zijn relatief laag, het bereik hoog en inzichtelijk. Voor ons heeft adverteren op Facebook geen geheimen meer. In de strategie is al bepaald, hoe je jouw Facebook campagne het beste kan opzetten: welke content, release je wanneer en aan wie. Bovendien zijn succesvolle Facebook advertenties visueel aantrekkelijk en bevatten ze aansprekende teksten. Deze teksten en afbeeldingen sluiten aan bij de het gevoel van de doelgroep van jouw bedrijf. Wij helpen jou bij het bepalen wat de meest optimale keuze is voor jouw campagne. En richten het vervolgens doelgericht in.

 

Facebook marketing uitbesteden

Wanneer je de Facebook marketing van jouw bedrijf aan ons uitbesteedt ben je verzekerd van de bovengenoemde kennis en ervaring. Maar dat is niet alles; wij zullen hiernaast, of eigenlijk hier bovenop, ook jouw campagne en advertenties monitoren en waar nodig bijsturen voor optimaal resultaat. Daarbij komt ook nog dat we succesvolle campagnes of advertenties opschalen en uitbreiden naar de juiste doelgroep(en). Hiermee creëren we de meest effectieve Facebook campagnes zonder dat je hieraan zelf kostbare tijd en energie aan verliest.

De Voordelen

  • Meer bezoekers op uw Facebookpagina en website
  • Meer verkopen, dus hogere omzet!
  • Groot bereik
  • Doelgroepselectie op persoonlijk niveau
  • Makkelijker een nieuw product lanceren

Waar rekening mee houden!

Facebook marketing heeft tijd nodig. Verwacht niet dat je binnen een maand grote resultaten zult boeken. Facebook marketing is op een persoonlijk vlak communiceren met je doelgroep. Met keiharde verkooptechnieken kom je er meestal niet. Je moet Facebook marketing de tijd geven om in gesprek te raken met je doelgroep.

“De ideale oplossing wanneer je moeite hebt met het schrijven van berichten!”

Wilt u graag offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen over Facebook marketing of heeft u andere wensen dan de huidige standaard Facebook Marketing Pakketten? Neem dan telefonisch contact op of geef het aan via het contactformulier wanneer u graag teruggebeld wilt worden.

 

We kunnen na een kort gesprek desgewenst een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Zodat u weet wat u kunt verwachten.

Contact opnemen

Call Now Button