fbpx

Freelance Online Marketeer Regio Uden, Veghel, Gemert

Freelance Online Marketeer nodig?

Mijn naam is Riedor Bolwerk, een Freelance Online Marketeer uit Boekel gespecialiseerd in SEO, SEA, Copywriting, Social Media adverteren, Adwords Adverteren, Siteanalyses met Google analytics en DTP/Vormgeving. Ik help jouw bedrijf graag met het starten van de marketingactiviteiten via de juiste kanalen. Het uitbreiden van de mogelijkheden. Hulp bieden in drukke tijden of werknemers op weg helpen door kennis op online marketing, SEO en SEA te delen middels een training.

 

Inhuren van een freelance online marketeer

Wilt u graag starten met online marketing? Maar heeft u niet voldoende uren te vullen om een online marketeer in dienst te nemen? Vindt u de tarieven van een groot bureau te hoog? Dan doet u er goed aan om een freelancer op dat gebied in te zetten voor een aantal uren in de week of maand.

Met een aantal uren in de week of maand kan ik helpen om de juiste richting aan uw marketingactiviteiten (bijv. SEO of SEA) te geven.

 

Hulp van een freelancer in drukke tijden.

In de wereld van marketing en communicatie draait het vaak om het behalen van deadlines. Hierdoor ontstaan piekuren. Piekuren kunnen werknemers enorm onder druk zetten, waardoor de focus verloren raakt.

Een verloren focus gaat ten koste van andere werkzaamheden. Dit resulteert vaak in onvoorziene kosten voor uw onderneming. Kosten die vaak niet direct waargenomen worden, maar significant hoger zijn dan in eerste instantie gedacht.

In dit geval is het inschakelen van een freelancer een goede optie. Freelancers kunnen werkzaamheden op een professionele manier uit handen nemen. Terwijl u niet gebonden bent aan contracten. Welke vorm van contracten dan ook. Ik hanteer ook géén contractverplichting bij SEO en SEA. Ik acht dat niet noodzakelijk. Ik ga een samenwerking aan en die samenwerking is goed en op basis van goed vertrouwen. Wanneer er een reden is om de samenwerking te beëindigen of stil te leggen, dan doen we dat in overleg.

 

Trainen van uw medewerkers

Heeft u momenteel wat online marketingwerkzaamheden ondergebracht bij verschillende functionarissen? Maar hebben deze werknemers hier wel genoeg kaas van gegeten? Weten ze wat ze doen en koste het niet meer geld en kruin dan nodig is?

Ik help deze mensen graag op weg om meer duidelijkheid te schepen binnen het vakgebied. Laten zien wat de mogelijkheden zijn! Waar ze op moeten letten en hoe ze de marketingkosten kunnen reduceren naar een minimum! Met de juiste inside information en instructies kunnen zij de taken vervolgens gemakkelijker en intensiever verwerken.

 

Freelancer op locatie of op afstand?

Heeft u geen ruimte om mij intern een plekje te geven? Dat is geen probleem. Ik kan namelijk vanuit mijn eigen kantoor de werkzaamheden verrichten. Het grote voordeel van een online specialisme, het is overal uitvoerbaar!

Heeft u liever dat ik bij u op locatie de werkzaamheden verricht? Dan kan dat natuurlijk ook!

Heb ik uw interesse kunnen wekken? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die ik uw onderneming kan bieden? Neem dan contact met me op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

De Voordelen

  • Je hoeft zelf geen personeel in te huren.
  • Gegarandeerd kwaliteit!
  • Je betaald per uur, niet meer!
  • Heb je mijn hulp niet mee nodig? Dan zit je nergens aan vast.

Waar rekening mee houden!

Wil je graag dat ik intern bij je kom, houdt dan rekening met de beschikbaarheid. Een reservering vooraf is in dit geval wel verstandig.

Of stuur een berichtje

Wilt u graag offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen over het uitbesteden van je marketing activiteiten aan een freelance online marketeer? Of wilt u graag een offerte ontvangen voor het inzetten van een extra kracht? Neem dan telefonisch contact op, geef via het contactformulier aan wanneer u graag teruggebeld wilt worden of mail je vraag direct naar info@smartmarketingonline.nl.

Wilt u graag dat ik bij u langs kom? Boekel ligt erg centraal tussen Uden, Veghel en Gemert en in nog geen half uurtje kan ik bij u in Eindhoven, Den Bosch, Oss of Helmond aanwezig zijn.

Contact opnemen

Zij gingen u voor:

Call Now Button